
Velkommen til frokostrestaurant Høi i Siloen! Her præsenterer vi en unik smørrebrødsoplevelse med klassisk, højtbelagt smørrebrød, kvalitets øl og hjemmelavet snaps under ledelse af Jilly Høi.
Beliggende på 17. etage i Siloen, tilbyder vi ikke blot lækker mad, men også en betagende udsigt.
Kom og lad os forkæle dine smagsløg.
Menu
Det store frokostbord
Karrysild med æggecreme, æbler og karse
Fiskefrikadeller med remoulade med citron
Rødspættefilet med remoulade og citron – tilvalg |75
Hønsesalat med sprød bacon og svampe
Roastbeef med estragoncreme, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Oste med sprødt og sødt
Rabarber med vaniljecreme og marengs
3 serveringer | 495
4 serveringer | 555
SMØRREBRØDSTÅRNET
Køkkenchefens 3 stk. favorit smørrebrød | 355
A LA CARTE SMØRREBRØD
Marineret sild med rå syltet rabarber, rødløg & kapers | 135
Kryddersild med syltet fennikel, creme fraiche & rødløg | 135
Karrysild med æggecreme, æbler & karse | 140
Stegt røget sild med persillemayonnaise, rødløg & æggeblomme | 140
Rødbede tartar med østers emulation | 145
Kartoffelmad med aspargesmayonnaise & kryderurtesalat | 140
Håndpillede rejer med æg & dildmayonnaise | 165
Røget laks med radiser, agurk &
peberrodscreme | 185
Sprødstegt rødspættefilet, remoulade & citron | 155
Sprødstegt rødspættefilet, håndpillede rejer & dildmayonnaise 175
Hønsesalat, sprød bacon & grønne asparges | 150
Roastbeef med estragoncreme, agurkesalat, peberrod & ristede løg | 150
Sprængt kalvetunge med italiensk salat | 150
Oksetartar med spicy tomat mayonnaise, rødløg, peberrod & rugbrødschips | 150
Tartelet med høns & hvide asparges | 165
Oste med sprødt & sødt | 95
Rabarber med vaniljecreme & marengs | 95
Petit fours | 75
Åbningstider ·
man-søn 11.30-15.30 (køkkenet lukker 14.30)