Velkommen til frokostrestaurant Høi i Siloen! Her præsenterer vi en unik smørrebrødsoplevelse med klassisk, højtbelagt smørrebrød, kvalitets øl og hjemmelavet snaps under ledelse af Jilly Høi.
Beliggende på 17. etage i Siloen, tilbyder vi ikke blot lækker mad, men også en betagende udsigt.
Kom og lad os forkæle dine smagsløg.
Menu
Det store frokostbord
Karrysild med løg, kapers og æg
Røget laks med rygeost og fennikel
Rødspættefilet med remoulade og citron – tilvalg |75
Hønsesalat med sprød bacon og svampe
Confiteret gris med syltede løg og sennep
Oste med sprødt og sødt
Chokoladekage med karamel og vaniljeis
3 serveringer | 495
4 serveringer | 555
SMØRREBRØDSTÅRNET
Køkkenchefens 3 stk. favorit smørrebrød | 355
A LA CARTE SMØRREBRØD
Karrysild med løg, kapers og æg | 135
Lun stegt sild med rørt sennep og bløde løg | 145
Æg og håndpillede rejer med dildmayonnaise | 150
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron | 155
Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og dildmayonnaise | 170
Røget laks med rygeost og fennikel | 165
Confiteret gris med syltede løg og sennep | 155
Hønsesalat med sprød bacon og svampe | 145
Roastbeef med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg | 150
Rørt tatar med kartoffelchips og æggeblomme | 160
Oste med sprødt og sødt | 95
Chokoladekage med karamel og vaniljeis | 95
Petit fours | 95