Restaurant SILO CPH
Aftenrestauranten i Siloen, styret af køkkenchef Morten Køster, kombinerer klassisk fransk-italiensk med en moderne tilgang. Her præsenteres sæsonens friske råvarer med et moderne twist, mens udsigten byder på en spektakulær oplevelse.
MENU
SILO MENU · 625
Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser, kærnemælk & wasabi
Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler
Kalvefilet med karotter, majroer, ærter & glace med morkler & løvstikke
Rabarber parfait med marengs, karamel, rabarbersorbet & estragon
A LA CARTE
SNACKS
Saltede mandler & cashewnødder · 55
Oliven & umodne ferskner · 55
Spanske Navajas muslinger med grillet citron og ristet brød · 145
Franske Joséphine østers med citron, tabasco & vinaigrette: 3/6/9 stk. – 125/240/355
Caviar med blinis, rødløg & creme fraiche 30 g./125. :
White Sturgeon fra – ROGN · 395/1295
Black Label fra – ROSSINI · 395/1295
Oscietra fra – ROGN · 495/1450
Gold fra – ROSSINI · 495/1450
Sortfodsskinke med oliven & ristet brød · 155
Croquettes på gris & trøffelmayonnaise · 125
Krustader med tatar af laks, creme fraise og urter · 125
Forretter
Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler · 225
Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser, kærnemælk & wasabi ·195
Hummerravioli med oliven & piment d’espelette · 225
Oksetartar med spicy tomat, peberrod & rugbrødschips · 205
Hovedretter
Grillet hummerhale med morkler, brunet smør, ærter, grønne asparges & sherry beurre blanc · 425
Stegt pighvar med hvide asparges & sauce Hollandaise · 395
Rib eye med pommes fritter & Chimichurri · 395
SILO CPH Beef Wellington, saltbagt selleri & morkelsauce · 665 (2 kuv.)
Tilbehør
Pommes frites med aioli · 65
Nye kartofler med smør & urter · 55
Mixetsalat · 55
Tomatsalat · 55
Ost & sødt
5 slags oste med sprødt & sødt · 145
Rabarber parfait med marengs, karamel, sorbet rabarber & estragon · 145
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce · 145
Petit fours · 75
SOMMERMENU FRA 24/6
SIGNATUR MENU
Hummerravioli med oliven, piment d´espelette & hummersauce
SILO CPH Beef Wellington med karotter & morkelsauce
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce
3-retters menu · 695
vinmenu · 495
Excessiv vinmenu · 695
SILO CPH MENU
Rimmet kammuslinger med ærter, agurk & jomfruhummervinaigrette
Smør pocheret nye kartofler med spinat, løg & havgussauce
Rib eye med gulerødder & rødvinssauce
Tærte med sommerbær, hvidchokoladecreme & jordbærsorbet
4-retters menu · 695
vinmenu · 495
Excessiv vinmenu · 695
A’LA CARTE
Snacks
Saltede mandler & cashewnødder · 55
Oliven & umodne ferskner · 55
Spanske Navajas muslinger med grillet citron og ristet brød · 145
Krustader med røget laks, creme fraiche & urter · 125
Franske Joséphine østers med citron, tabasco & vinaigrette 3/6/9 stk. · 125/240/355
30 g. White Sturgeon, Caviar fra ROGN med blinis, rødløg & creme fraiche · 395
125 g. black label fra Rossini med blinis, rødløg & creme fraiche · 1295
Sortfodsskinke med oliven & ristet brød · 155
Croquettes på gris & trøffelmayonnaise · 125
Forretter
Smør pocheret nye danske kartofler med spinat, løg & havgussauce · 185
Rimmet kammuslinger med ærter, agurk & jomfruhummervinaigrette · 195
Hummerravioli med oliven, piment d’espelette & hummersauce · 225
Oksetartar med spicy tomat, peberrod & chips · 205
Hovedretter
Grillet hummerhale med blomkål, ærter & sherry beurre blanc ·| 425
Stegt pighvar med mini porre, nye kartofler & sauce Hollandaise · 395
Rib eye med pommes fritter, grønsalat & chimichurrismør · 395
SILO CPH Beef Wellington, med karotter & morkelsauce · 695 (2 kuv.)
Ost & sødt
5 slags oste med sprødt & sødt · 145
Tærte med sommerbær, hvidchokoladecreme & jordbærsorbet ·125
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce · 145
Petit fours · 75



ÅBNINGSTIDER
man-tors 17.30-23.00 (køkken lukker 21.15)
fre-lør 17.30-00.00 (køkken lukker 22.15)