Restaurant SILO CPH

Aftenrestauranten i Siloen, styret af køkkenchef Morten Køster, kombinerer klassisk fransk-italiensk med en moderne tilgang. Her præsenteres sæsonens friske råvarer med et moderne twist, mens udsigten byder på en spektakulær oplevelse.

Menu

 

SILO MENU | 625

Laks med yuzu, ørredrogn, kålrabi, peberrod & citronskal
Etagé af kål med julesalat, kartofler & sauce velouté med æblecider
“Kalve frikasse” anno 2025 SILO
Dansk kalv med jordskokker & selleri a le créme & trøffelsauce
SILO CPH Kiksekage serveret med karamel & chokoladesorbet

A la carte

Forretter​

SILOs grønne salat med avocado, grape & vinaigrette | 145​
Etagé af kål med julesalat, kartofler & sauce velouté med æblecider | 185
Laks med yuzu, ørredrogn, kålrabi, peberrod & citronskal | 195
Hummerravioli med piment d’espelette | 225
Kalvebrissel med saltbagt selleri &
beurre blanc | 195​
Rørt oksetatar med jordskokkechips &
trøffelmayo | 205

Hovedretter​

Stegt hummerhale med morkler, brunet smør, glaskål
med syltede perleløg & sherrysauce | 425​
Stegt helleflynder med grønne linser & løgtærte på trøffelsauce | 375
“Kalve frikasse” anno 2025 SILO
Dansk kalv med jordskokker & selleri a le créme & trøffelsauce | 395
SILOs Beef Wellington med selleri & morkelsauce | 665 (2 personer)

Ost & sødt​

5 slags oste med sprødt & sødt | 145
SILO CPH Kiksekage serveret med karamel & chokoladesorbet | 145​
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce | 145
Petit fours | 75

MENU skifter D. 24 april

SILO MENU | 625

Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser, kærnemælk & wasabi

Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler

Kalvefilet med karotter, majroer, ærter & glace med morkler & løvstikke

Rabarber parfait med marengs, karamel, rabarbersorbet & estragon 

A la carte

Forretter​

Buratta stracciatella med trøffelvinaigrette, mandler,
ærter, ramsløgolie & ærteskud |195

Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler |225

Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser,
kærnemælk & wasabi |195

Hummerravioli med oliven & piment d’espelette |225

Oksetartar med spicy tomat, peberrod & rugbrødschips |205

Hovedretter​

Grillet hummerhale med morkler, brunet smør, ærter,
grønne asparges & sherry beurre blanc | 425

Stegt pighvar med hvide asparges med & sauce Hollandaise|395

Rib eye med pommes fritter & Chimichurri |425

SILO CPH Beef Wellington, saltbagt selleri & morkelsauce |665
(2 kuv.)

Ost & sødt​

5 slags oste med sprødt & sødt |145

Rabarber parfait med marengs, karamel, sorbet rabarber & estragon |145

Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce |145

Petit fours |75

 

Åbningstider ·
man-tors 17.30-23.00 (køkken lukker 21.15)
fre-lør 17.30-00.00 (køkken lukker 22.15)