Restaurant SILO CPH
Aftenrestauranten i Siloen, styret af køkkenchef Morten Køster, kombinerer klassisk fransk-italiensk med en moderne tilgang. Her præsenteres sæsonens friske råvarer med et moderne twist, mens udsigten byder på en spektakulær oplevelse.
Menu
SILO MENU | 625
Laks med yuzu, ørredrogn, kålrabi, peberrod & citronskal
Etagé af kål med julesalat, kartofler & sauce velouté med æblecider
“Kalve frikasse” anno 2025 SILO
Dansk kalv med jordskokker & selleri a le créme & trøffelsauce
SILO CPH Kiksekage serveret med karamel & chokoladesorbet
A la carte
Forretter
SILOs grønne salat med avocado, grape & vinaigrette | 145
Etagé af kål med julesalat, kartofler & sauce velouté med æblecider | 185
Laks med yuzu, ørredrogn, kålrabi, peberrod & citronskal | 195
Hummerravioli med piment d’espelette | 225
Kalvebrissel med saltbagt selleri &
beurre blanc | 195
Rørt oksetatar med jordskokkechips &
trøffelmayo | 205
Hovedretter
Stegt hummerhale med morkler, brunet smør, glaskål
med syltede perleløg & sherrysauce | 425
Stegt helleflynder med grønne linser & løgtærte på trøffelsauce | 375
“Kalve frikasse” anno 2025 SILO
Dansk kalv med jordskokker & selleri a le créme & trøffelsauce | 395
SILOs Beef Wellington med selleri & morkelsauce | 665 (2 personer)
Ost & sødt
5 slags oste med sprødt & sødt | 145
SILO CPH Kiksekage serveret med karamel & chokoladesorbet | 145
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce | 145
Petit fours | 75
MENU skifter D. 24 april
SILO MENU | 625
Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser, kærnemælk & wasabi
Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler
Kalvefilet med karotter, majroer, ærter & glace med morkler & løvstikke
Rabarber parfait med marengs, karamel, rabarbersorbet & estragon
A la carte
Forretter
Buratta stracciatella med trøffelvinaigrette, mandler,
ærter, ramsløgolie & ærteskud |195
Smørdampede asparges med sauce Hollandaise & ristede mandler |225
Crudo på helleflynder med lakse rogn, radiser,
kærnemælk & wasabi |195
Hummerravioli med oliven & piment d’espelette |225
Oksetartar med spicy tomat, peberrod & rugbrødschips |205
Hovedretter
Grillet hummerhale med morkler, brunet smør, ærter,
grønne asparges & sherry beurre blanc | 425
Stegt pighvar med hvide asparges med & sauce Hollandaise|395
Rib eye med pommes fritter & Chimichurri |425
SILO CPH Beef Wellington, saltbagt selleri & morkelsauce |665
(2 kuv.)
Ost & sødt
5 slags oste med sprødt & sødt |145
Rabarber parfait med marengs, karamel, sorbet rabarber & estragon |145
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce |145
Petit fours |75
Åbningstider ·
man-tors 17.30-23.00 (køkken lukker 21.15)
fre-lør 17.30-00.00 (køkken lukker 22.15)
