Restaurant Siloen

Aftenrestauranten i Siloen, styret af køkkenchef Morten Køster, kombinerer klassisk fransk-italiensk med en moderne tilgang. Her præsenteres sæsonens friske råvarer med et moderne twist, mens udsigten byder på en spektakulær oplevelse.

Menu

 

Forretter​

SILOs grønne salat med avocado, grape & vinaigrette | 145​
Svamperisotto med parmesan | 185
Stegt kål etagé med trøffel & beurre blanc | 195
Tun med avokado, koriander & bittersalat | 195
Hummerravioli med piment d’espelette | 225​
Rørt tatar med bitter salat & trøffelmayo | 205

Hovedretter​

Hummer à la nage | 425​
Stegt helleflynder med kål med hummersauce | 375
Dansk kalv med jordskokker & demi glace | 395
SILOs Beef Wellington med selleri & morkelsauce | 665

Ost & sødt​

5 slags oste med sprødt & sødt | 145
Snickers a la SILO | 125​
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce | 145
Petit fours | 95

SILO MENU | 625

Tun med avokado, koriander & bitter salat
Stegt kål etagé med trøffel & beurre blanc
Dansk kalv med jordskokker & demi glace
Snickers a la SILO